Nog 1 dag en dan is PD35SSCS in de lucht

Goed doel…   PD35SSCS

Er is hier zó veel onrecht en dat gaat helaas maar door, omdat er téveel wordt “gedoogd” zitten we op dit foute spoor ! Wie hunkert naar ’t goed fatsoen en gezag van ooit tevoren, die kan er nu iets aan gaan doen en z’n protest-stem laten horen… door een qso op de band, wees moedig en praat mee en laat eindelijk zien dat ’t menens is, en niet langer meer oké !

Kijk op de website en geef een dollar of een euro voor het goede doel. Help de Sea Shepherd Conservation Society.

Wij hopen toch een beetje geld op tehalen voor dit doel. QSL kaart is gratis. Geen dollar hunter…..

Kijk op de website en doneer…..

http://my.seashepherd.org/netcommunity/pd35sscs

Groet Rene PD2RKG / Willem PD4W

2 thoughts on “Nog 1 dag en dan is PD35SSCS in de lucht

  1. Beste Rene PD2RKG / Willem PD4W super actie wat jullie doen ,ben ook lekker aan het luisteren ,echter verloopt via Veron Afd. A51 de qsl kaart niet ,is er een andere mogelijkheid om toch een kaart te krijgen? ik probeer het ondanks dat jullie het niet gebruiken via eqsl staat er een rapport op jullie te wachten, uiteraard steun ik jullie en zal ik een donatie doen ,maar ik zou erg graag een kaart willen ontvangen ,ik hoop dat jullie eenmalig een uitzondering maken ,tot ik weet welke weg ik moet bewandelen voor echte qsl kaarten via Veron Afd. A51 ,nogmaals sterkte en echt super!
    nl12446

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s