Waren weer 4 mooie dagen

Woensdag is de familie richting Leersum gekomen en hebben ze een huisje gehuurd. Ze hebben lekker hun ding gedaan en genoten van de mooie omgeving. Donderdag kwam Mikki ook nog op visite voor een paar dagen…….. Na een stukje lopen van het huisje naar de caravan was er altijd tijd buiten voor een drankje en een hapje. Woensdag avond snack, Donderdag nasi met saté, Vrijdag BBQ, Zaterdag spaghetti met een lekkere saus en vandaag eerst een H-thee waar Gaby met haar vriendin aan had gewerkt. En daarna nog even een broodje saté van de BBQ. We hebben weer genoten en ik hoop de rest ook…..weer was lekker……top vakantietje….met plezier voor iedereen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

One thought on “Waren weer 4 mooie dagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s