Weekend is weer voorbij

Dit weekend ging echt snel voorbij. Zaterdag was de verjaardag van Gaby en Karin. Dus vrijdag aan het einde van de dag diverse boodschapen gedaan. Al het eten was binnen. Vrijdag avond ben ik mee geweest met Jose Barry en Lex vosse. En als eerste binnen. Zaterdag ochtend nog de laatste dingen en toen Gaby en Karin haar verjaardags feest. Was weer super gezellig en een geslaagde dag. Iedereen bedankt voor de kado’s en ook ik nog een kado van Ruud en Jose. Top die klok voor in de radio kamer. Daar ben ik ook weer super blij mee. Vandaag aan het ruimen geweest en alle vakantie spulen uitgezocht. Lekker bezig geweest met hulp van Gaby.
Ja en dan is het weekend alweer voorbij. Niet veel kunnen doen aan de radio hobby. Maar dat halen we straks 4 dagen in ha ha…

One thought on “Weekend is weer voorbij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s